ON BİNLER ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Mardin İli Mazıdağı İlçesi Gürpınar Mevkiinde  bölücü terör örgütü üyeleri tarafından askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen bombanın infilak ettirilmesi sonucu Şehit olan Hemşehrimiz Uzman Çavuş Fehmi ALTUNDAŞ’ın cenazesi Niğde Bor’da toprağa verildi.

Mardin’de düzenlenen törenin ardından Uzman Çavuş Fehmi ALTUNDAŞ’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı İlçemize getirildi.

Babaevinde helallik alınmasının ardından Sokullu Mehmet Paşa Camiinde düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazının ardından Şehidimizin naaşı binlerce vatandaş eşliğinde  İlçe mezarlığında toprağa verildi.

Protokol üyeleri cenaze töreninin ardından  Şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Cenazesine; Niğde Valisi Ertan PEYNİRCİOĞLU, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde Ak Parti Milletvekili Erdoğan ÖZEGEN, Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU, Niğde CHP Milletvekili Ömer Fethi GÜRER, İlçe Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK, Altunhisar Kaymakamı Mehmet ERDEM, Ulukışla Kaymakamı Ferhat ATAR, Çamardı Kaymakamı Mustafa SERİN, Çiftlik Kaymakamı Mustafa DİNÇ, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami ARSLAN, Garnizon Komutanı J.Albay İdris TATAROĞLU, Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN, Bor İlçe Belediye Başkanı Sıtkı ERAT,  Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah ÖSELMİŞ, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Mehmet ŞENER,  İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT,  Kurum Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.