BAŞKAN ERAT'TAN KANDİL MESAJI

Bu gecede Cenab-ı Allah, rahmet ve cennet kapılarını sonuna kadar açmakta ve kendisine şirk koşmayanlardan hemen herkesi rahmeti ile bağışlamaktadır. Tüm hesapların görüldüğü ve beratların yazıldığı bu mübarek gecede; ülkemizin bekası üzerinde oynanan kirli oyunların da son bulmasını canı gönülden diliyorum. Ülkemizin geleceğini karartmak adına alçakça senaryoların sahnelendiği bu günler hiç şüphesiz millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdir.İnşallah tüm günahlarımızdan berat etmemize vesile olması için avuçlarımızı semaya açtığımız mübarek bir gece geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyorum.

Sıtkı ERAT-Bor Belediye Başkanı