2017 YILINDA İLÇEMİZE 27.000 TON ASFALT ATILDI

Geçtiğimiz yıl kendi imkanlarımız ile yeni Asfalt şantiyesi kurmuş ve Belediyemize yeni Asfalt finişeri kazandırmıştık.İlçemizin her yerinde olan eksiklikleri tek tek tespit ederek ve belli bir program dahilinde sorunları çözmeye çalışıyoruz.Amacımız gelecek nesillere güzel bir Bor bırakma gayreti içerisinde olmak.Daha önceden hazırlanan asfalt programımız kapsamında yolları asfaltlıyoruz.  Yaptığımız programla çok yoğun bir çalışma  içerisindeyiz.Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt, beton ve stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılıp ve zemine uygun kalitede yol malzemesinin serilmesi çalışmaları tüm hızıyla sürmeye devam edecektir.