ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA START VERDİK

Asfaltlama çalışmaları ile ilgili konuşan  ''ERAT''

''Belediyemizce yıl içerisinde sıcak karışım-beton asfalt ihalesi yapılmış olup , yüklenici firma tarafından Bor Otogar kavşağı ile Eski Hükümet Konağı arasında 1. etap çalışmalarına başlanıldı. Otogar Kavşağı – Jandarma Komutanlığı – Atatürk Caddesi’ne kadar olan bölüm trafiğe kapatılarak asfalt freze ile kazındı, kaldırım bordürleri söküldü ve asfaltlama çalışmalarına hızla devam ediliyor. İlçemize doğalgazın getirilmesiyle birlikte öncelikli olarak otogar kavşağı ve hükümet konağı arasında bulunan güzergahta devam eden doğalgaz çalışmalarının biran önce bitirilmesini sağladık.Yine bu güzergah üzerinde 1/5 kısımda elektrik tellerinin yer altına alınmasını sağladık. Bu çalışmalar neticesinde ilçemiz yollarında bozulmalar meydana geldi.Yol konusunda halkımızın mağduriyet yaşamaması içinde Asfalt ihalemizi gerçekleştirerek yüklenici firmanın derhal çalışmalara başlamasını sağladık.''dedi.

Resim Yok BORLU 19:07:2013 10:31
Bor himeti seninle gördü başkanım,sağolun,varolun...